Middag med Emma

Blandade grönsaker och rotfrukter såsom potatis, rotselleri och kål

Unna er en kväll med privat kock som kommer och lagar maten åt er!

Ingen disk, inget stök i köket. Istället får ni en kväll med era nära och kära där allt ni behöver göra är att luta er tillbaka och bli omhändertagna.

Vi börjar kvällen med säsongsbetonade mingeltilltugg innan maten. Väl till bords väntar brödkorgen med dagsfärskt surdegsbröd, fröknäcke och vispat smör.

Middagen lagar jag upp på plats och kommer i tre serveringar. Förrätt, varmrätt och ost eller dessert. Under middagen passar jag på att umgås med er, presentera och prata lite om maten, råvarorna och vart de kommer ifrån.

Kaffet kokar jag, ni landar i soffan med ert sällskap.

Från 785:- pp inklusive moms

Menyerna skiftar i takt med säsongerna och jag använder bara de råvaror som naturen erbjuder just nu. Menyn skräddarsys givetvis efter era preferenser. Titta gärna på exempelmenyerna här nedan.

Välkomna med er bokning via info@cateringtillsammans.se eller på telefon 0703645207.  Jag ser fram emot en kväll Tillsammans med er!

 

 

Exempelmenyer

Exempel 1

Förrätt

  • Lundasparris med kräm på citron och libbsticka, ramslökskapris och krokett på jordärtskocka, långbakad lök och lagrad ost.

Varmrätt

  • Torskrygg, rotselleri bakad med brynt sojasmör, hyvlad svamp från Östragärde, sjökorall och rostade hasselnötter samt hollandaise på brynt smör.

Dessert

  • Mandelparfait med variation på äpple, tonkaböna och nypon.

 

Exempel 2

Förrätt

  • Nässelsoppa med krispigt ägg, getostkräm och eldad lök.

Varmrätt

  • Inkokt och grillad svartrot, smörade bondbönor, krokett på potatis och ramslök, semitorkade tomater, ramslökskapris och tomatskum.

Dessert

  • Bakad mörk choklad med salt kolakräm, spritiga körsbär och körsbärssnö.

 

Exempel 3

Förrätt

  • Terrine på palsternacka och svamp, rostad svampbuljong, potatistrassel, tryffel och bakad äggula.

Varmrätt

  • Sotad svensk gräsbetesbiff, confiterad smålök, sparrisbroccoli och senapspicklad tomat samt ramslökshollandaise.

Dessert

  • Havtornstarte med myltade havtorn, havtornscurd och bruten yoghurtglass.